Projecten

Een overzicht van succesvolle projecten.

Project Withuys

Op de site langs de Koolskampstraat in Gits maakt het iconische, maar verouderde Withuys ruimte voor een duurzaam en toekomstgericht bouwconcept. Het nieuwe ontwerp vertrekt van de groene omgeving als sterke troef en combineert een gloednieuwe basisschool, multifunctioneel centrum en internaat met wooneenheden. Zo bouwen Dominiek Savio en Triamant aan een mooi inclusieverhaal. Als alles volgens plan verloopt, starten de leerlingen op 1 september 2022 het schooljaar weer hier.

Agami Foods

Agami Foods is een Urban Hydroponic Farming startup gevestigd in India. Agami betekent toekomst in Hindi. Ze zorgen voor een abonnement op een mandje met vers fruit en groenten dat enkele uren voor de levering wordt geplukt. Naast het B2C product leveren ze ook hun producten aan toprestaurants in de stad. Ze plaatsen zichzelf als een premium optie voor de lokale producten.

Design

Voor verschillende mensen heb ik al een affiche of folder ontworpen. Dit zijn er een paar van.

Tom Bossuyt

Tom wou een logo met zijn initialen waarbij het toch duidelijk was dat hij zich focust op timmer- en schrijnwerk. Hij wou hierbij ook meteen een visitekaartje en enveloppen.